Yoga

 

 

JAG TROR ATT VI MED MEDVETNA RÖRELSER KAN REDUCERA STRESS OCH ÖKA VÅRT FYSISKA OCH MENTALA VÄLMÅENDE. YOGA ÄR FÖR ALLA, OBEROENDE AV KROPP, RÖRLIGHET ELLER ÅLDER.

Om du är med på en av mina klasser så kommer du att bli guidad med lätthet och glädje. Genom medveten andning (pramayama) utforskar vi asanas (yogaställningar) och dess funktioner på kropp och sinne. Vi fokuserar på närvaro och medvetenhet i rörelserna för att känna och förstå vår kropp på en djupare nivå. Genom att stärka muskler, öka rörlighet och vår fysiska och mentala balans reducerar vi stress och spänningar och ökar välbefinnandet.

Min yogagrund ligger i den klassiska hathayogan. Men jag tror att yoga är yoga. Djungeln av olika stilar är olika sätt att landa i kroppen och bli närvarande. Jag har utbildat mig på Bali, Spanien, Costa Rica och Peru och är internationellt certifierad enligt Yoga Alliance och har gått olika påbyggnader och fördjupningskurser. Idag håller jag klasser i hatha, hathavinyasa, yin och restorative. Men återigen, yoga är yoga.

 

 
 
Fanny Yoga

"Vi kan inte göra yoga, det är vårt naturliga tillstånd. Vi kan göra yogaövningar, som kanske avslöjar för oss vart någonstans vi gör motstånd till vårt naturliga tillstånd”.