Yoga Schedule

Join my classes or gather a group to set up a custom made class for you! All levels, bodies and ages are welcome. Each class starts with a pranayama practice and ends with a short meditation and savasana (relaxation).  I guarantee you’ll be guided with ease, peace and joy!

 

Summerclasses 2018 

Monday
Hatha/Vinyasa Flow 18.00-19.15
Hatha/Kundalini fusion 19.30-20.45
Yoginis and Friends

Wednesday
Hathayoga 18.00-19.15
Restorative 19.30-20.45
Yoginis and Friends

Thursday
Soft Hathaflow 12.00-13.00
Med Bruce och Rooftop Workouts på Hötorgsterrassen
Boka din plats via appen!


Summer Workshops
 

Nano Detox 
9 juni 13-17
Yoginis and Friends

Andas in sommaren med ett miniretreat i närvarons tecken. I en värld där allt snurrar snabbt och elektroniskt bjuder Fanny in dig till att aktivt lägga luren vid sidan och kliva tillbaka in i livets nu med hjälp av yoga samt reflektioner och iakttagelser av den ständiga uppkopplingens hälsopåverkan.

I en härlig mix av hathayogans ställningar och andning rör vi oss lugnt och medvetet för att öppna i kropp, lugna i sinnet och glädja själen för att avslutningsvis få uppleva de återhämtande effekterna av ställningar i yin och restorative. Du får praktiska och enkla verktyg för att effektivt kunna fortsätta ditt levande närvarande liv utanför yogasalen.

Alla nivåer är välkomna.

 

Yoginiskap
17 juli 18-21
yoginis and Friends

Möt dig själv på mattan tillsammans med andra i denna sköna, roliga och avslappnade workshop där vi iakttar prestation och med hjälp av olika övningar både individuellt och i par löser upp spänningar på mentalt och fysiskt plan.

Ibland blir yogan en alldeles för seriös och individuell practice och vi uppmuntrar er att komma gammal som ny på yoginis för att faktiskt ha lite roligt, testa nya sätt att yoga på och som alltid - lösa upp både kropp och sinne med lätthet.

Alla nivåer är välkomna.

 

same same but different
18 augusti 13-17
yoginis and Friends

Vad yogar du? Möt dig själv och dina förutfattade meningar i ett kreativt, intuitivt och blandad flöde. Kan man blanda? JA.

Kom så visar Fanny dig vilken magi som uppstår när vi släpper på färdiga mallar och strukturer på hur ett yogapass ska vara och istället bara litar på att vår smarta kropp vet och visar vägen. Med hatha, vinyasa, kundalini, yin och restoratve med en touch av lite ashtangans stortågrepp landar vi på mattan på ett sätt du kanske aldrig har gjort förut.