Yoga Schema

Kom och var med på mina klasser eller samla ihop ett gäng för en skräddarsydd klass efter önskemål! Alla nivåer, kroppar och åldrar är välkomna. Varje klass börjar med pranayama och avslutas med en kortare meditation och savasana (avslappning). Jag lovar dig att du kommer yoga med lätthet och glädje!

 

 

Klasser i Stockholm HT 2018

Måndag
Yin och Yang 19.30-20.45
Yogapalatset

Tisdag
Restorative 19.30-20.45
Yoginis and Friends

Torsdag
Lunch flow 12.00-13.00
Hathaflow 18.00-19.15
Yinyoga 19.30-20.30
Yin & Yang Yogastudio

Fredag

Hatha 11.00-12-15
Pranayama 12.30-13.30
Yoginis and Friends

Söndag ojämna veckor

Fördjuping 10.00-11.15
Familjeyoga 11.30-12.30
Familjeyoga 12.45-13-45
Yoginis and Friends


Workshops

Detox Kickoff med Fanny och Malin
29 September 13-16
750 kr
Yin och Yang Yogastudio

Vi tror på att välmående börjar infrån. Därför bjuder vi in dig till en inspirerande och näringsrik coctail gjord på yoga, meditation, närvaro och gladmats-detox för att fylla kropp och själ med en riktig hälsoboost. 

Efter en härlig, varm sommar är vi åter i vardagsrutiner och vad passar bättre än en en mindful detox? Under tre sköna timmar får du släppa alla måsten, sociala medier, deadlines och prestationer för att landa i kropp, reducera stress och återhämta dig både fysiskt och mentalt. 

Vi tror att om yoga, meditation och mat kan förenklas så är det lättare att applicera det i sin vardag! Därför får du enkla och kraftfulla redskap för närvarade och välmående dagar och vi detoxar både kropp och sinne för mer energi och glädje. 

Vi kommer kika närmare på

  •  Pranayama (andningsteniker) för stressreducering och återhämtning av matsmätningssystemet.
  • *Yoga för en balans mellan aktivt vald rörelse och vila där vi löser upp spänningar och skapar styrka. 
  • * Vårt användande av sociala medier samt dess påverkan på vårt mående.
  • * Vikten av en balanserad kost och vad en detox faktiskt kan göra för oss!
  • * Definitionen av det vi kallar gladmat, både för kropp, själ och planet!


Du bjuds på raw fika du får med sig ett gladmatshäfte hem med inspirerande recept och ett häfte med mindful reminders för en mer närvarande yogisk vardag.

-----------------------------------------------------------------------------
Fanny Larsson är internationellt utbildad yoga och meditationsinstrukör inom hatha, hathavinyasa, yin och restorative yoga. Under åren har hon arbetat med yogan både i Sverige, Spanien och Costa Rica. Övertygad om att yoga är för alla inspireras hon av "Less is more" där hon på ett lättsamt sätt guidar allt ifrån elitidrottare, surfare, inbitna yogis och den härligt helt vanliga personen mot mer kroppsmedvetenhet, närvaro och inre lugn och glädje. 

Malin Johansson är utbildad Raw Food Chef, Hälso Coach & Friskvårdskonsult och driver idag Yin & Yang Yogastudio. Hon har även under tre tidigare år haft en food truck i Tantolunden där hon med en kollega serverade raw food, “Rawstation”. Malin förespråkar att relationen till sig själv är den absolut viktigaste relationen genom livet. Det finns nämligen bara en person som med säkerhet kommer följa dig längs hela vägen - det är DU! Genom Malins utbildningar och livsfilosofi vill hon inspirera andra till att hitta balansen mellan yin & yang (stillhet och rörelse) och hon tror starkt på att om man ska ha kapacitet att ge omtanke till andra måste omtanken börja till sig själv.