Vedic Art
22-23 September
Stockholm 

17 steg för att nå din inre kreativitet 

Vedic art är ett populärt koncept byggt på 17 olika steg som successivt gås igenom för att nå sin inre kreativitet. Fokus ligger på närvaro i skapandeprocessen. Hela grundkursen är uppdelad på 3 helger. Varje kurshelg har olika nivåer vilket ger en otrolig flexibilitet att gå när det passar dig. Du kan läsa mer om upplägget här

 

PLATS

I Fannys ateljé i Vallentuna strax norr om Stockholm målar du omgiven av en lugn naturskön idyll tillsammans i en liten kreativ grupp med mycket individuellt guidning. 

 

BRA ATT VETA   

Inga tidigare kunskaper behövs för att vara med. Alla nivåer är varmt välkomna. Deltagare på alla tre stegen kan deltaga. Om du har varit med på tidigare kurser eller workshops vänligen nämn det i samband med anmälan. För mer info om grundkursens upplägg kan du läsa mer här.

 

DIN INVISTERING

I den här helgkursen ingår allt följande till ett pris av 1950 kr.

  • Din egen ateljéplats

  • All färg och allt material förutom canvasduk som du behöver ta med dig själv.

  • Individuell guidning

  • Lätt, god och laktosfri vegetarisk lunch och fika. i

  • Efter avslutad grundkurs på tre tillfällen får du en liten orginalmålning av Fanny

ANMÄLAN

För att anmäla dig till denna kreativa helg skickar du ett mail till fanny_larsson@live.se. Du kommer att få svar inom 24 timmar med mer praktisk information och detaljer.


 Kreativ AW
- Måla Stort - 
28 September 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

En kväll där vi målar STORT och har det trevligt och kreativt tillsammans. All färg och allt annat material ingår, du tar med dig det du vill måla på, canvasduk eller papper (max 90x90 cm).  Fanny demonstrerar olika tekniker live och hur du steg för steg med lätthet börjar måla i ett större format. 
390 kr
 

Din INVESTERING 

Till ett pris av 390 kr ingår 

  • Egen ateljéplats

  • Allt material som färg penslar och verktyg förutom canvasduk/akrylpapper (max 90x90 cm) som du tar med dig själv.

  • Fika

Tid

Fredag den 28 september 17.30-19.00

Plats

I Fannys ateljé i Vallentuna strax norr om Stockholm målar du omgiven av en lugn naturskön idyll tillsammans i en liten kreativ grupp med mycket individuellt guidning.

ANMÄLAN

För att anmäla dig skickar du ett mail till fanny_larsson@live.se. Du kommer att få svar inom 24 timmar med mer praktisk information och detaljer.