Kreativ Kickoff

20 Oktober 2018

Stockholm

Nyfiken på vad intuitivt målande är?

Den här workshopen introducerar dig till konceptet närvarande måleri. Givetvis är det helt fritt ifrån förväntning och prestation.

Vi går igenom olika målar tekniker som demonstreras från början till slut, användande av material, blandning av färger och kreativa övningar som introducerar dig till ett roligt sätt att uttrycka sig via färg. Det är en inspirerande workshop som fokuserar på närvaron i skapandeprocessen. Du får många verktyg för att verkligen kickstarta din kreativa process och fungerar även som en introduktion till andra workshops som hålls senare i höst och vår.

Bra att veta

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med. Oavsett om du målar för första gången någonsin och är nyfiken på intuitivt målande eller mer erfaren som vill prova på nya tekniker i en kreativ miljö. Du som tidigare gått hela eller delar av Vedic Art-kurser kommer få massor med ny inspiration och nya infallsvinklar.

Din investering

Denna workshop inkluderar följande till ett pris av 1190 kr

  • Allt material som färg penslar och verktyg och canvasduk.

  • Demonstrering av olika målar tekniker

  • Mycket tid för individuell guidning och frågor då vi exklusivt är i små grupper om max 7 personer

  • Fika

Tid

13.00-16.00

plats

Hos Yin och Yang Yogastudio, en lugn oas mitt i Vasastan, målar du tillsammans i en liten kreativ grupp med mycket individuellt guidning.
St Eriksgatan 104, Stockholm. Kreativ AW
- Måla Stort - 
2 November 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

En kväll där vi målar STORT och har det trevligt och kreativt tillsammans. All färg och allt annat material ingår, du tar med dig det du vill måla på, canvasduk eller papper (max 90x90 cm).  Du demonstreras olika tekniker live och hur du steg för steg med lätthet börjar måla i ett större format. 

Din INVESTERING 

Till ett pris av 550 kr ingår 

  • Egen ateljéplats

  • Allt material som färg penslar och verktyg utom canvasduk/akrylpapper i valfri storlek (max 90x90 cm) som du tar med dig själv.

  • Fika

Tid

Fredag den 2 november 18.00-20.00

Plats

Hos Yin och Yang Yogastudio, en lugn oas mitt i Vasastan, målar du tillsammans i en liten kreativ grupp med mycket individuellt guidning.
St Eriksgatan 104, Stockholm.

ANMÄLAN

För att anmäla dig skickar du ett mail till fanny_larsson@live.se. Du kommer att få svar inom 24 timmar med mer praktisk information och detaljer.