Jag tror du är kreativ, och att alla kan lära sig måla.

Jag är säker på att alla har en kreativ sida och att det är viktigt att aktivera den delen för att må bra. ed hjälp av färg och målande kan vi påbörja vår kreativa process som kommer reflekters både på och vid sidan av canvasduken. När inget förväntats och inget kan bli fel,  tillåter vi oss att öppna upp och utvecklas.
 


Vedic Art

Grund kurs

Kickstarta din inre kreativitet med ett helt nytt sätt att måla på! Med 17 steg släpper vi på prestation och skiftar fokus från resultat till närvaro i den kreativa processen. I en avslappnande, naturskön idyll fyller du på med energi och utforskar ditt personliga uttryck. Under kursen lär du dig om färg, form och olika målartekniker genom demonstration både i grupp och individuellt. Du lär dig att skapa någonting ifrån ingenting vilket ökar din kreativa kompetens både på och vid sidan av målarduken. Denna kurs är för alla nivåer såsom helt nybörjare samt till de mer erfarna konstnärerna som letar efter att bredda sin vy och hitta nya perspektiv.
 

din inre kreativa process

Vedic Art, precis som yoga och ayurveda, kommer ifrån den vediska traditionen där tron är att vi håller all kunskap och alla svar inom oss. Genom att skifta fokus från resultat till process förblir vi närvarande i nuet.

 

Be part of a creative community

Lär dig om färg, form och målartekniker i en kreativ och nyfiken grupp. Du träffar nya intressanta personer och skapar nya kontakter samtidigt som du förbättrar din förmåga att vara närvarande, mindful och uttrycksfull. Dessa helger tenderar till att vara fyllda av skratt, reflektion och kreativitet.

 

Course timeline

Grundkursen i Vedic Art är en sex fulla dagar uppdelade på tre helger. Du kan välja att anmäla dig till alla tre helgerna på en gång (hela grundkursen) eller välja en åt gången efter vad som passar dig.
 

HELG 1

11.00-16.00

Introduktion och genomgång av steg 1-8

HELG 2

11.00-16.00

Repetition och genomgång av steg 9-14

HELG 3

11.00-16.00

Repetition och genomgång av steg 15-17

 

DIN INVISTERING

Varje kurs är unik och för att se priser samt vad som är inkluderat i varje kurs/workshop se "Upcoming" . Grupperna är små med ett antal på max 10 personer vilket ger mycket tid till individuell guidning och reflektion. Efter en fullgjord grundkurs får du även en liten orginalmålning av Fanny.

 

PLATS

Många av kurserna hålls i min studio strax norr om Stockholm omgiven av vacker, naturskön idyll och lugn. Ibland hålls kurser på andra platser i Sverige samt även i andra länder. För mer info ochd detaljer för varje kurs see "Upcoming" .

 

ANMÄL DIG NU!

Är du redo för dagar av kreativ utveckling i ett härligt gäng? Skicka ett mail till fanny_larsson@live.se med ditt namn and och vilken helg du vill anmäla dig till. Du får ett svar inom 24 timmar.

 

 

"Vedic Art kurserna med Fanny är nog en av dom roligaste och mest givande kurserna ever! vara tillsammans i en super kreativ grupp och skapa är helt underbart! Rekommenderar denna kurs varmt till er som känner att ni vill prova uttrycka er i färg och form utan krav, stress och press! - Eva Abrahamsson”

 

 

FannyArtStudio-143.jpg